Corporate & Academic Quality Assurance

Content Strategy, Management, Delivery.

Increasing regulation (in the corporate world) and competition (in both business and academia) has led to the need for improved quality assurance at all levels. This can include training of staff, documentation presented to journals (academia), client documentation (corporate research, presentations, research papers, legal opinions), or your investors (pitches, performance updates, fund semi annual and annual reports, annual accounts).

Corporate Quality Assurance: Training, Financial & Business English, and Presentation Proficiency

Corporate Quality Assurance: Editing, Proofreading, Copy Writing

Academic Quality Assurance: Academic Editing & Proofreading


Blog 800x600.jpgAZ EMBEREKBEN HISZÜNK, NEM A ROBOTOKBAN

Csapatunk széles körű tapasztalattal rendelkezik mind kis- és középvállalkozásokkal, mind multinacionális cégekkel való együttműködésben. Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeihez alakítjuk, akik számára a nap 24 órájában, időzónától függetlenül elérhetőek vagyunk annak érdekében, hogy a sürgős határidőket ügyfeleink tartani tudják.

A The Write Writing semmilyen jellegű megbízást nem ad ki harmadik félnek, minden munkát házon belül, saját elkötelezett íróink, fordítóink, bloggereink és szerkesztőink végeznek.


BLOGFEJLESZTÉS ÉS -MENEDZSMENT – A SAJÁT BLOG AJTÓ A VILÁG FELÉ

Egy cégnek kell hogy legyen saját hangja, ez a hang pedig a saját blog. Tudassa az üzleti világgal, mivel foglalkozik a vállalata, emelje ki elért érdemeit, mutassa be termékeit, tervezett céges eseményeit. Egy blog ennek visszafogott és elegáns eszköze, nem erőszakos, „hard sell” kommunikációs eszköz, hanem olyan lehetőség, amely az oldal látogatói számára meggyőző és megnyerő bepillantást nyújt az Ön céges tevékenységébe.

Egy céges blog nemcsak egyszerűen növeli az eladás szempontjából fontos látogatók számát, de exponenciális módon teszi azt. Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor új blogbejegyzést készít, weboldalabeindexelődik (eltárolódik), és minél többször történik ez, weboldala annál előrébb fog szerepelni a kilistázott honlapok között, internetes keresés esetén. Egy blog több mint 60%-kal megemeli az adott weboldal látogatói vonzerejét (forrás: HubSpot). Sőt, a legtöbb cég, amely rendelkezik bloggal, látogatóinak 70%-át korábbi blogbejegyzésekből nyeri.

A The Write Writing teljes körű blogmenedzsmenttel segít, hogy elérje céljait. Megírjuk Önnek a honlaptartalmakat, menedzseljük a keresőoptimalizálást (SEO), hogy egy olyan eszköz legyen a kezében, amely által további ügyfelekhez juthat.

További részletekért és árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk.