Professional Editing & Proofreading Service

Native English Editing & Proofreading

Clients include Fortune 500 companies, start-ups and leading scientific and educational journals; we can manage your content, provide editorial services on various levels from simple proofreading to line editing and more.

Academic Editing and proofreading of theses, white papers, and PhD research papers;

Editing amd Proofreading Manuals;

Copywriting;

Article Writing;

Blog Writing and blog management on Wordpress and other major blogging platforms.

 


Forditas 800x600.jpg

FORDÍTÁS – ÉRJEN EL TÖBBEKHEZ

Ha magyarról angolra vagy angolról magyarra fordításra van szüksége, a The Write Writing pontos és gyors fordítói szolgáltatása segít Önnek, hogy elérje céljait.

Gyakori rendszerességgel fordítunk diplomamunkákat, könyveket, e-könyveket, weboldalakat, tendereket és ajánlatokat.

Angol és magyar anyanyelvű munkatársaink lefordítják Önnek disszertációját, diplomamunkáját, könyveit, e-könyveit, weboldalát, tendereit és ajánlatait.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket! Örömmel állunk rendelkezésére pontos, gyors és verhetetlen árú fordítói szolgáltatásunkkal.
AZ EMBEREKBEN HISZÜNK, NEM A ROBOTOKBAN

Csapatunk széles körű tapasztalattal rendelkezik mind kis- és középvállalkozásokkal, mind multinacionális cégekkel való együttműködésben. Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeihez alakítjuk, akik számára a nap 24 órájában, időzónától függetlenül elérhetőek vagyunk annak érdekében, hogy a sürgős határidőket ügyfeleink tartani tudják.

A The Write Writing semmilyen jellegű megbízást nem ad ki harmadik félnek, minden munkát házon belül, saját elkötelezett íróink, fordítóink, bloggereink és szerkesztőink végeznek.


FORDÍTÁS

A megfelelő, globális nyelven való kommunikáció manapság elengedhetetlen mozgatórugója a hosszú távú sikeres cégműködésnek. Ez a globális nyelv az angol, melynek professzionális szintű használata a céges kommunikáció minden terültén hozzájárul ahhoz, hogy cége növekedhessen, működését külföldi piacokra kiterjeszthesse, külföldi partnerekhez, ügyfelekhez, fogyasztókhoz juttassa vállalatát.

A fentieket szem előtt tartva a The Write Writing magyarról angolra és angolról magyarra való fordításra szakosodott, különös tekintettel az alábbi terülteken:

  • Weboldalak
  • Céges dokumentumok
  • Jogi dokumentumok
  • e-Könyvek
  • Egyetemi diplomamunkák/disszertációk
  • Tenderek és ajánlatok
  • Blogok
  • Levelezés
  • Marketing anyagok

3 LÉPCSŐS, ÁTFOGÓ ELLENŐRZÉSI TECHNIKÁNK

Fordítási szolgáltatásunk kifogástalansága és pontossága érdekében 3 lépésből álló ellenőrzési folyamatot fejlesztettünk ki, melyet minden alkalommal alkalmazunk még azelőtt, hogy az Öntől kapott anyag a szerkesztési vagy lektorálási fázisba kerülne:

1. lépés – Nem csak az a fontos számunkra, hogy az Ön által adott szöveget lefordítsuk, hanem az is, hogy azt pontosan tegyük. A The Write Writing saját csapatának magyar anyanyelvű, külföldi tapasztalattal rendelkező, angolul folyékonyan beszélő tagjai áttekintik az Ügyféllel a fordítani kívánt anyagot és válaszolnak az azzal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre.

2. lépés – A lefordított anyag egy angol anyanyelvű, céges, jogi és pénzügyi dokumentációkra szakosodott szerkesztőhöz kerül, aki azt teljes körűen átellenőrzi.

3. lépés – A fordítást minden részletére kiterjedően áttekinti egy angol anyanyelvű szerkesztő, lektor.

A fenti 3 lépcsős eljárás garantálja, hogy a fordítás során a szöveg eredeti jelentése ne vesszen el.