Professional Editing & Proofreading Service

Native English Editing & Proofreading

Clients include Fortune 500 companies, start-ups and leading scientific and educational journals; we can manage your content, provide editorial services on various levels from simple proofreading to line editing and more.

Academic Editing and proofreading of theses, white papers, and PhD research papers;

Editing amd Proofreading Manuals;

Copywriting;

Article Writing;

Blog Writing and blog management on Wordpress and other major blogging platforms.

 

Translation 800x600.jpg

AMIBEN A SEGÍTSÉGÉRE LEHETÜNK

Válassza a The Write Writing-ot, ha az alábbiakra van szüksége:

  • Írói szolgáltatás – weboldaltartalom, önéletrajzok, motivációs levelek, céges hírlevelek, marketinganyagok készítése
  • Blogírás – céges vagy személyes blogjának napi, heti, havi rendszerességgel eredeti tartalommal történő feltöltése/frissítése
  • Szerkesztés – tudományos és hivatalos kiadványok, e-könyvek szerkesztése
  • Lektorálás – éves riportok, pénzügyi és jogi dokumentumok, szerződések, e-könyvek lektorálása
  • Tenderek és ajánlatok – tenderek és ajánlatok szövegének teljes körű áttekintése, nyelvtani és egyéb jellegű hibák javítása, szükség szerint érdemi tartalmi javaslatok a szöveg bővítésére vagy szűkítésére
  • Fordítás – magyarról angolra és angolról magyarra fordítás.


CÉGTÖRTÉNET

A The Write Writing az ön cégének „világra nyíló ablakai”, azaz honlapjának, blogjának, hírleveleinek írására, lektorálásra, szerkesztésére specializálódott.

Ha angol nyelvű blogot szeretne indítani, hogy cégét a világ többi részén is megismerjék, vagy meglévő weboldalának tartalmát szeretné megújítani a kívánt látogatószám és hatás elérésének érdekében, vagy azért fordulna hozzánk, mert fontos céges dokumentumait szeretné lektoráltatni (ideértve ajánlatok, tenderek szövegezését), a The Write Writing szakértői csapata minden igényt kielégítő szolgáltatásokat kínál Önnek.

Szolgáltatásaink közé tartozik a teljes körű tartalommenedzsment, blogmenedzsment (blogírással együtt), honlapmenedzsment. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra (Search Engine Optimization, SEO), melynek segítségével Google- vagy Bing-keresés során cégének weboldala a találati listán előrébb kerül. Megbízás alapján foglalkozunk a ma már elengedhetetlen közösségi médiában való céges jelenlét napi szintű kezelésével is, olyan felületeken mint a Facebook, a Twitter, a Wordpress, a Pinterest, a Reddit, a Tumblr stb.


AZ EMBEREKBEN HISZÜNK, NEM A ROBOTOKBAN

Csapatunk széles körű tapasztalattal rendelkezik mind kis- és középvállalkozásokkal, mind multinacionális cégekkel való együttműködésben. Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeihez alakítjuk, akik számára a nap 24 órájában, időzónától függetlenül elérhetőek vagyunk annak érdekében, hogy a sürgős határidőket ügyfeleink tartani tudják.

A The Write Writing semmilyen jellegű megbízást nem ad ki harmadik félnek, minden munkát házon belül, saját elkötelezett íróink, fordítóink, bloggereink és szerkesztőink végeznek.