Corporate & Academic Quality Assurance

Content Strategy, Management, Delivery.

Increasing regulation (in the corporate world) and competition (in both business and academia) has led to the need for improved quality assurance at all levels. This can include training of staff, documentation presented to journals (academia), client documentation (corporate research, presentations, research papers, legal opinions), or your investors (pitches, performance updates, fund semi annual and annual reports, annual accounts).

Corporate Quality Assurance: Training, Financial & Business English, and Presentation Proficiency

Corporate Quality Assurance: Editing, Proofreading, Copy Writing

Academic Quality Assurance: Academic Editing & Proofreading

Flat lay of business agenda

+36304788988AZ EMBEREKBEN HISZÜNK, NEM A ROBOTOKBAN

Csapatunk széles körű tapasztalattal rendelkezik mind kis- és középvállalkozásokkal, mind multinacionális cégekkel való együttműködésben. Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeihez alakítjuk, akik számára a nap 24 órájában, időzónától függetlenül elérhetőek vagyunk annak érdekében, hogy a sürgős határidőket ügyfeleink tartani tudják.

A The Write Writing semmilyen jellegű megbízást nem ad ki harmadik félnek, minden munkát házon belül, saját elkötelezett íróink, fordítóink, bloggereink és szerkesztőink végeznek.


TENDEREK ÉS AJÁNLATOK ‒ LEGYENEK PÁLYÁZATAI ÉS ÜZLETI AJÁNLATAI PROFESSZIONÁLISAK ÉS HIBÁTLANOK

A tenderek és ajánlatok esetében elengedhetetlen, hogy a hibák elkerülése végett azok szövege megfelelő módon szerkesztve és lektorálva legyen. Egy cégnek az üzleti életben versenyképesnek kell lennie külföldi és hazai cégekkel szemben egyaránt. A siker azonban nem csak a vállalat által kínált árakban és szolgáltatásokban rejlik.

Egy hibákkal tűzdelt tender nem csak rossz képet fest a cégről, de pénzt, üzleti lehetőségeket veszíthet általa, nem beszélve arról, hogy a cég jó hírnevét is csorbíthatja.

Tegyen azért, hogy tenderei minden esetben profi módon szerkesztettek és nyelvileg ellenőrzöttek legyenek; mindezek segítségével megőrzi cégének jóhírét és megnőnek esélyei arra, hogy megszerezze az áhított szerződést.

A The Write Writing tenderszolgáltatásait azért fejlesztettük ki, hogy egy versenytárgyalás során az írott anyag a lehető legpontosabb legyen, ezzel segítünk elérni céljait. A benyújtási határidőket szem előtt tartva lektoráljuk és javítjuk tendereinek és ajánlatainak szövegezését. Örömmel állunk rendelkezésére akár szoros határidők esetében is, hogy Ön nyugodt lehessen afelől, hogy dokomentumai hibátlanok.

További információért, árajánlatért vagy sürgős lektorálásért, szerkesztésért töltse ki űrlapunkat. Megkeresésére azonnal válaszolunk.

Amennyiben a lektoráláson túl fordításra is szüksége van, úgy azt a fordítandó oldalak és szavak számának illetve az iparágnak a pontos megjelölésével jelezze felénk, hogy mielőbb versenyképes árajánlattal jelentkezhessünk Önnél.

Ha egy ajánlat nincs profi módon megszerkesztve, akár az egész szerződéstől vagy üzlettől eleshet!